WhatsApp predstavio dugo očekivanu opciju

PODIJELI

WhatsApp, kao jedan od nositelja kvalitete u segmentu aplikacija za komunikaciju u realnom vremenu, odnosno ono što uobičavamo zvati “chat”, praktički ima obavezu konstantno nadograđivati postojeće i uvoditi nove opcije. Pritom je najvažnije, kao uostalom uvijek i svugdje, osluškivati “bilo” korisnika, kojima odavno nije dovoljno samo slanje poruka, fotografija ili videozapisa, pogotovo ako takva interakcija nije pojednostavljena koliko god je to moguće.

WhatsApp je u smislu manipulacije multimedijskim datotekama, preciznije fotografijama i videozapisima, napravio odličan posao, pa tako svoje omiljene fotografije ili videozapise možete sa svojim prijateljima dijeliti direktno iz aplikacije kamere na vašem pametnom telefonu, što znači da je upravo jednostavnost i praktičnost zagarantovana .

Ali, naravno da razvojni tim u WhatsAppu ne spava, pa tako stiže nova, dugo očekivana opcija…

Naime, nova verzija za WhatsApp aplikacije za Android i iOS mobilne operativne sisteme omogućuje svim korisnicima da sa svojim kontaktima u direktnoj komunikaciji podijele bilo koju datoteku! Konkretno, to znači da više niste ograničeni samo na slanje ranije spomenutih fotografija ili videozapisa, nego možete primjerice unutar WhatsAppova “chata” podijeliti dokumente u Wordu ili Excelu, muzičke Mp3 ili AAC datoteke, komprimirane Zip arhive i slično…

Nema sumnje da će ova opcija oduševiti sve korisnike aplikacije, koja polako ali sigurno postaje multifunkcionalni alat s potencijalom da zamijeni brojne druge alate i aplikacije koje koristite. Jer sada, recimo, više ne morate svojim kontaktima slati određenu datoteku putem elektroničke pošte, nego to možete odraditi “sve u jednom” unutar aplikacije WhatsApp.

Najnoviju verziju aplikacije WhatsApp za Android možete preuzeti ovdje, dok se za Appleov iOS nalazi ovdje.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here